foto

Kenya Barris

  • nar. 9.8.1974 (46 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Coming 2 America
2020 Čarodějnice
2019 Shaft
2017 Girls Trip
2016 Holičství 3: Nový sestřih

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
vážně... kvůli otroctví (E03)
za tohle taky může otrokářství (E02)
může za to otrokářství (E01)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Becoming Bow (S01E01)
2017 Black-ish (TV seriál)
Public Fool (S04E05)
Liberal Arts (S03E23)
Lemons (S03E12)
2015 Black-ish (TV seriál)
The Word (S02E01)
Switch Hitting (S01E20)
2014 Black-ish (TV seriál)
The Nod (S01E03)
Pilot (S01E01)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
1997 Keenen Ivory Wayans Show, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Little
Shaft

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Mixed-ish (TV seriál)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
další epizody (23)
Grown-ish (TV seriál)
No Halo (S03E13)
Water on Water on Water (S03E12)
Alright (S03E11)
další epizody (5)
Black-ish (TV seriál)
Episode 22 (S07E22)
Episode 21 (S07E21)
Episode 20 (S07E20)
další epizody (20)
2020 #blackAF (TV seriál)
vím, že tomu nebudeš věřit, ale důvod, proč potřebujeme dovolenou je... otrokářství (E08)
bude to znít šíleně… ale za tohle taky může otrokářství (E07)
těžko tomu uvěřit, ale může za to otrokářství (E06)
další epizody (8)
Mixed-ish (TV seriál)
You Got It All (S01E23)
Every Little Step (S01E22)
Nothing's Gonna Stop Us Now (S01E21)
další epizody (13)
Grown-ish (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S03E08)
Doin' the Most (S03E07)
Real Life S**t (S03E06)
další epizody (8)
Black-ish (TV seriál)
Election Special: Part 2 (S07E02)
Election Special: Part 1 (S07E01)
Love, Boat (S06E23)
další epizody (15)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Do They Know It's Christmas? (S01E10)
Papa Don't Preach (S01E09)
Weird Science (S01E08)
další epizody (10)
Grown-ish (TV seriál)
Dreams and Nightmares (S02E21)
Mind Playing Tricks On Me (S02E20)
Only Human (S02E19)
další epizody (21)
Black-ish (TV seriál)
Father Christmas (S06E10)
University of Dre (S06E09)
O Mother Where Art Thou? (S06E08)
další epizody (24)
2018 Grown-ish (TV seriál)
Back & Forth (S01E13)
Crew Love (S01E12)
Safe and Sound (S01E11)
další epizody (13)
Black-ish (TV seriál)
Relatively Grown Man (S05E23)
Christmas in Theater Eight (S05E08)
Friends Without Benefits (S05E07)
další epizody (23)
2017 Black-ish (TV seriál)
Sugar Daddy (S04E09)
Charity Case (S04E08)
Please Don't Feed the Animals (S04E07)
další epizody (23)
2016 Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (24)
2015 Black-ish (TV seriál)
Stuff (S02E10)
Man at Work (S02E09)
Chop Shop (S02E08)
další epizody (24)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Colored Commentary (S01E09)
Oedipal Triangle (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
těžko tomu uvěřit, ale může za to otrokářství (E06)
hele, mezi náma… může za to otrokářství (E05)
2017 Black-ish (TV seriál)
Lemons (S03E12)
2016 Black-ish (TV seriál)
Daddy Dre-Care (S02E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky