foto

Kristel Mudry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Les années perdues (TV film)
2010 Stín nad Saint-Michel (TV film)
2004 Sauveur Giordano: Disparitions (TV film)
Sauveur Giordano: Harcèlements (TV film)
2003 Sauveur Giordano: Au nom du père (TV film)
2001 Les duettistes: Le môme (TV film)

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
Clairvoyance (S04E08)
Premier amour (S04E03)
Impartiale (S04E01)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Liberté provisoire (S03E07)
Coupables (S03E05)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Le chien est le meilleur ami de l'homme (S06E05)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Instinct de survie (S12E04)
2017 Jen jediný pohled (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
L'argent n'a pas d'odeur (S05E04)
2016 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Cécile (S02E03)
L'histoire de Nathalie (S02E01)
Duel au soleil (TV seriál)
Le Sens de la famille (S02E01)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2013 Les Limiers (TV seriál)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (4)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Vertiges (S02E11)
Coeur à vif (S02E06)
2004 Le proc (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Crises de têtes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky