foto

Rogan Christopher

  • nar. Londýn, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pregnant at 17 (TV film)
Renaissance
2012 Charlie

TV seriály

2014 Bitten (TV seriál)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Saving Hope (TV seriál)
Defriender (S02E08)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Tempest (S02E04)
2010 Nikita (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Blowback (E14)
False Labor (E13)
2008 Hlídka (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Renaissance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace