foto

Eiko Masujama

  • nar. 22.4.1936 (83 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lupin ikka seizoroi
2010 Lupin sansei: The Last Job (TV film)
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
2008 Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
2007 Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
2006 Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film)
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2004 Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman – Tako de Pon! Aši wa pon!
2003 Lupin sansei: Otakara henkyaku dai-sakusen!! (TV film)
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
Lupin sansei: Ikiteita madžucuši
2001 Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film)
1999 Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film)
1998 Lupin sansei: Honō no kioku - Tokyo Crisis (TV film)
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1996 Lupin sansei: Dead or Alive
Lupin sansei: Twilight Gemini no himitsu (TV film)
1995 Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film)
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1994 Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
1993 Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
1990 Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
1985 Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Penguin's Memory: Šiawase monogatari
Tongari bóši no Memole - vyp.
1984 Šónen Kenija
1982 1000 nen džoó
Dr. Slump
Waga seišun no Arcadia
1981 Kaba enčó no dóbucuen nikki (TV film)
Čiisa na Love Letter: Mariko to Nemunoki no kodomotači (TV film)
1980 Nodoka mori no dóbucu daisakusen (TV film)
Směr Země
Wakakusa monogatari (TV film)
1979 Lupin sansei: Cagliostro no širo
SF saijúki Starzinger
SF saijúki Starzinger II
1978 Ikkjú-san to Janča-ime
Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1977 Čiisa na Jumbo
1976 Kocour v botách 2: Cesta kolem světa
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
1971 Poklad na ostrově
1970 Attack no. 1: Namida no kaiten receive
Attack no. 1: Namida no sekai senšuken
Jasašii lion
1969 Hitoribočči
Lupin sansei Pilot Film (TV film)

TV seriály

2002 Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
1991 Hjokkori hjótandžima (TV seriál)
1988 Šókóši Cedie (TV seriál)
1985 Hái Step Jun (TV seriál)
Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Gensen Iwanofu no Massatsu-shirei (E50)
Tottsuan ga Yōshi ni Natta hi (E49)
Hadisu no Namida (E48)
další epizody (27)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Beirūto Idō-ginkō-gōdatsu-sakusen (E23)
Dia ni Honō wa Niawanai (E22)
Saraba Ōgon-densetsu (E21)
další epizody (23)
Malá Memol (TV seriál) - vyp.
1983 Alps Monogatari: Wataši no Annette (TV seriál)
Cat's Eye (TV seriál)
Kodžika monogatari (TV seriál)
Perman (TV seriál)
1982 Patalliro! (TV seriál)
1981 Ohajó! Spank (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
Wanwan sandžúši (TV seriál)
1980 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 155 (E155)
Episode 154 (E154)
Episode 153 (E153)
další epizody (39)
1979 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (52)
1978 Captain Future (TV seriál)
SF saijúki Starzinger (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
1977 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
1976 Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
1975 Ganso tensai Bakabon (TV seriál)
Ikkjú-san (TV seriál)
Šónen Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1974 Viking Viki (TV seriál)
1973 Cutey Honey (TV seriál)
Jama nezumi Rocky Chuck (TV seriál)
Jungle Kurobé (TV seriál)
1972 Mahócukai Chappy (TV seriál)
1971 Andersen monogatari (TV seriál)
Lupin sansei (TV seriál)
Tensai Bakabon (TV seriál)
1969 Attack Number One (TV seriál)
Attack no. 1 (TV seriál)
1968 Kaibucu-kun (TV seriál)
1967 Gokú no daibóken (TV seriál)
1966 Mahócukai Sally (TV seriál)
1965 Júsei šónen Papii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky