foto

Mičio Micuno

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Watashi to Iu Na no Hensokyoku (TV film)
2014 Jikan no Shuzoku (TV film)
2010 Sunao ni narenakute
2005 Rikon bengoši special (TV film)
1995 Basudei purezento
1994 Hero Interview

TV seriály

2019 Gosaigjó (TV seriál)
2015 Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
2014 Hirugao (TV seriál)
Watashi to iu unmei ni tsuite (TV seriál)
2012 Kaeru no ôjosama (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
2008 Isshun no Kaze ni Nare (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
2002 Bara no jujika (TV seriál)
2001 Hikon kazoku (TV seriál)
2000 Bus Stop (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
Semi-Double (TV seriál)
1997 Eve (TV seriál)
Virgin Road (TV seriál)
1996 Age 35 Koishikute (TV seriál)
1995 Koibito Yo (TV seriál)
1992 Dareka ga Kanojo wo Aishiteiru (TV seriál)
Sugao no Mama de (TV seriál)
1991 101-kai me no puropozu (TV seriál)
1990 Sekai de Ichiban Kimi ga Suki (TV seriál)
1989 Dokyuusei (TV seriál)
Kimi no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
1988 Dakishimetai! (TV seriál)
1987 Ohima nara Kite yo ne! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky