foto

Steffen Gräbner

  • nar. 21.12.1957 (63 let)
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Frieda - Coming Home
2017 Max Topas - Das Buch der Kristallkinder
2015 Die Kleinen und die Bösen
Die kalte Wahrheit (TV film)
Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2014 Ein offener Käfig (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2011 Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2008 Die Eylandt Recherche
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
2001 Wie Feuer und Flamme
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Únosci a malá Jenny
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1996 Adrenalin (TV film)
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1994 Keiner liebt mich
1993 Kahlschlag (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Cena přátelství (S22E10)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Odveta (S01E514)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Taximorde (S01E02)
Místo činu (TV seriál)
Ludwigshafen - Dobří přátelé (S01E470)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E431)
Kriegsspuren (S01E424)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bombenstimmung (S01E372)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky