foto

Georg Uecker

  • nar. 6.11.1962 (57 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Selbstgespräche
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2005 Ewig rauschen die Gelder (TV film)
2003 Mutti - Der Film
1995 Entführung aus der Lindenstraße

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2002 Zwei Profis (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2003 Genial daneben (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky