foto

Elizabeth Hunter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Velký skok

TV seriály

2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Domek pro panenky (S08E13)
Pomsta se nevyplácí (S08E12)
další epizody (4)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Leť, duše, leť (S02E12)
Láska a hrdost (S02E11)
další epizody (13)
Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
Holkus pokus (S08E09)
Souboj kouzel (S08E08)
další epizody (9)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
2011 Velký skok
2010 Sins of the Mother (TV film)
2003 Pokušení

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
Good Morning, Calvary (S01E06)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska a hrdost (S02E11)
Čarodějky (TV seriál)
Billie a její sestra (S08E06)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Odpuštění (S08E17)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Krev, cukr, sex a kouzla (S08E03)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace