foto

Mateusz Dewera

  • nar. 14.10.1979 (40 let)
    Nowy Targ, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
2019 Dolina Bogów
2016 Temné zločiny
2006 S@motność w sieci
2003 Bez końca

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Duch kapitana (S12E04)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mróz (S19E11)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Vražda v dobré rodině (E04)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
Strażacy (TV seriál)
Ojciec i syn (S02E09)
Adrenalina (S02E07)
Kryzys (S02E06)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 1 (S04E01)
2013 Lekarze (TV seriál)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2009 Majka (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Spotkania (S01E10)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Determinator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky