foto

Reinhard Krökel

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hansi und Hubsi (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
2010 Poslední patriarcha (TV film)
2005 Ben - Nichts ist wie es scheint
1999 Max und Moritz (TV film)
Tatort - Alp-Traum (TV film)
1997 Kleines Arschloch
Tatort - Mord hinterm Deich (TV film)
1993 Wir können auch anders...
1992 Der Kleene Punker
1991 Karniggels

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2005 König von Kreuzberg (TV seriál)
2002 Finanzamt Mitte - Helden im Amt (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace