foto

Geraldine Dowd

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Not Another Eurovision Song Contest (TV film)

TV seriály

2017 The Fake News Show (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2003 Total Cops (TV film)

TV pořady

2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2016 Insert Name Here (TV pořad)
2015 Jack Dee's HelpDesk (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2012 The Sarah Millican Television Programme (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Fast and Loose (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
What The Dickens? (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2006 The Best of the Worst (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky