Reklama

Reklama

Whose Line Is It Anyway?

(pořad)
Soutěžní / Komedie
USA, 2013, 22 min

Režie:

Geraldine Dowd

Účinkují:

Aisha Tyler (moderátor), Colin Mochrie, Ryan Stiles, Wayne Brady, Jeff Bryan Davis, Gary Anthony Williams, Brad Sherwood, Greg Proops (více)
(další profese)

Obsahy(1)

A je to tady dámy a pánové, posaďte se a užívejte si návrat zábavné improvizační show Whose Line Is It Anyway? Vrací se oblíbená čtveřice komiků, ze kterých se budete válet smíchy na podlaze, až budou předvádět známé hry jako je Seznamka, Živé kulisy, Scénky z klobouku či Bláznivý moderátoři aj. Po dlouhých pěti letech se tak vrací stará známá parta komiků jako Colin Mochrie, Ryan Stiles či Wayne Brady. Čtvrtým hostem zpravidla bývají další komici, kteří se v této improvizační show pravidelně objevují, jako je Gary Anthony Williams nebo Greg Proops. Pořad je pak doplněn ještě při určitých hrách dalšími známými osobnostmi, obvykle herci nebo sportovci. Nově pořadem provází krásná a vtipná Aisha Tyler. (reich)

(více)

Recenze (1)

reich 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem tuto verzi ''americké Partičky'' shlédl na youtube v originálním znění s titulky, pak jsem našel videa s českými titulky a musím říct, že tato verze je o dost dál, než česká verze. V první řadě, sympatická, všestranná a krásná moderátorka Aisha Tyler, která se sama občas zapojí do některých her a to vám zaručuji, budete se válet smíchy. Ryan Stiles je skvělý, jeho humor dokonale doplňuje Colin Mochrie a k tomu je zde Wayne Brady asi vůbec nejtalentovanější člen, co se týče skládání skladeb a hudby v rámci improvizace. Čtvrtý herec je obvykle střídán a zároveň se po dalších epizodách dotyčný znovu objeví v improvizaci, což pořad právě ještě více pozdvihuje. Obrovská škoda, že už se v této verzi nehraje Hoedown (Vesnická tancovačka), jelikož to byla za mě asi vůbec nejdokonalejší hra na improvizaci, navíc vidět Stilese, který tuto hru nesnáší a zároveň je v ní nejlepší, tak to bylo velice vtipné. Nejoblíbenější hry: Scene from a Hat (Scénky z klobouku), Let's Make a Date (Seznamka), Weird Newscasters (Bláznivý moderátoři) a Živé kulisy.  Neoblíbené hry: Helping Hands (Ruce), Zvukové efekty. Absolutní dokonalost a pořad, který by měl jít příkladem pro ostatní improvizační pořady. 95% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Hra „Hoedowns“ je v české Partičce (od r. 2011) patrně obdobou „Opilecké písně“, dá se ovšem přeložit jako „Venkovská tancovačka“. Ovšem od návratu Whose Line Is It Anyway? v roce 2013 nebyla nikdy už hrána, jelikož Ryan Stiles ji nesnášel ztvárňovat. (reich)
  • Podobně jako u předchozích formátů Whose Line is It Anyway? z let 1988 a 1998, tak i v tomto pořadu se jedná o čistou improvizaci, kdy herci nevědí dopředu, co se bude hrát a co si na ně Aisha Tyler s diváky vymyslela. (reich)

Reklama

Reklama