foto

Maria Winiarska

  • nar. 19.4.1951 (68 let)
    Skierniewice, Lódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kanadyjskie sukienki
2010 Święty interes
1985 Milosc z listy przebojów
1981 Maskot
1975 Moja wojna - moja milosc

TV seriály

2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S11E12)
Episode 8 (S11E08)
Episode 7 (S11E07)
další epizody (9)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Patrzę (S03E08)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace