foto

Axel Hildebrand

  • nar. 3.12.1968 (52 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Herr und Frau Bulle: Abfall (TV film)
2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
2000 Schrott - Die Atzenposse
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
1989 Somebody or The Rise and Fall of Philosophy

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Domove, sladký domove (S04E24) - původní scénář
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Verwechslung (S20E03)
2019 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Umlčen (S04E13) - původní scénář
Zanzibar (S04E07) - původní scénář
Párty (S04E06) - původní scénář
další epizody (7)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein anständiges Leben (S19E08)
Der Mann, der zwei Bier bestellte (S19E02)
2018 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Šťastná rodina (S02E36) - původní scénář
Hvar (S02E33) - původní scénář
WaPo Bodensee (TV seriál)
Verschwunden (S02E05)
Abgerutscht (S02E03)
Feuerwerk (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Goldkind (S18E11)
Toy Boy (S17E13)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das schwächste Glied (S01E03)
Die letzte Fahrt (S01E02)
Das Geisterschiff (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S17E07)
Einmal im Leben (S16E25)
Der Wert des Lebens (S16E22)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In Liebe loslassen (S20E30)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Mord mit Stil (S07E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Neues Leben (S16E14)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
další epizody (4)
Správná dvojka (TV seriál)
Knastelse (E65)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schein und Sein (S02E05)
Fehler (S02E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tapetenwechsel (S15E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Stirb einsam! (E61)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Eifersucht (S01E05)
Hoffnungen (S01E04)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gutes Mädchen (S06E07)
Falsche Zeit, falscher Ort (S05E19)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
Der verlorene Sohn (S14E08)
Was nicht sein darf (S14E02)
další epizody (4)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mann ohne Gesicht (S05E05)
Rache (S04E22)
Die Unsichtbaren (S04E17)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mundtot (S13E06)
Gefrorenes Blut (S12E16)
Wohlfühl GmbH (S12E13)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der perfekte Mord (S04E06)
Kleine Kreuzfahrt (S03E21)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Frischfleisch (S11E21)
Auge um Auge (S11E20)
Rollenspiel (S11E12)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Probezeit (S03E14)
Blech (S02E19)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geister (S10E36)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Todesengel (S02E02)
Tod im Wasser (S01E20)
Entmündigt (S01E09)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mord am Telefon (S10E17)
Die Hand (S10E16)
Silly - Tod im Konzert (S10E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Vom Blitz getroffen (S13E05)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Als geheilt entlassen (S01E02)
Santa Maria (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Harte Hand (S09E05)
Klarer Kopf (S09E04)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzklopfen (S12E24)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Professionelle Distanz (E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heile Welt (S07E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragende Rolle (S11E41)
Die Lust zu leben (S11E27)
Übermut tut selten gut (S11E02)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Zeugnistag (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bodyguard (S07E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gib frei, was du liebst! (S10E27)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mein Freund (S06E11)
Katzenfutter (S06E09)
Ehrliche Leute (S06E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S09E33)
Böse Überraschungen (S09E21)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totengräber (S05E27)
Eine glückliche Familie (S05E22)
Made in China (S05E11)
další epizody (4)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein neuer Anfang (S07E19)
Amors Pfeil (S07E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der böse Blick (S04E01)
Mord ist sein Hobby (S03E17)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Abhängigkeiten (S06E33)
Am Ende siegt die Liebe (S06E29)
další epizody (7)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Hellseher (S03E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Kurschatten (S05E34)
Leben für den Augenblick (S05E27)
Rivalitäten (S05E24)
další epizody (5)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Wagnis (S04E35)
Am Wendepunkt (S04E30)
Lieben heißt auch loslassen (S04E22)
další epizody (7)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Dunkle Geheimnisse (S03E11)
Unschuldiges Opfer (S03E01)
Alles auf eine Karte (S02E25)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Jeder ist sich selbst der Nächste (S02E10)
Gestohlenes Glück (S02E03)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky