foto

Axel Hildebrand

  • nar. 3.12.1968 (50 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2016 Ein starkes Team - Knastelse (TV film)
2015 Ein starkes Team - Stirb einsam! (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
2000 Schrott - Die Atzenposse
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
1989 Somebody or The Rise and Fall of Philosophy

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Vražda po telefonu (S03E27) - původní scénář
2018 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Šťastná rodina (S02E36) - původní scénář
Hvar (S02E33) - původní scénář
WaPo Bodensee (TV seriál)
Verschwunden (S02E05)
Abgerutscht (S02E03)
Feuerwerk (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Goldkind (S18E11)
Toy Boy (S17E13)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das schwächste Glied (S01E03)
Die letzte Fahrt (S01E02)
Das Geisterschiff (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S17E07)
Einmal im Leben (S16E25)
Der Wert des Lebens (S16E22)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Neues Leben (S16E14)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
další epizody (4)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schein und Sein (S02E05)
Fehler (S02E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tapetenwechsel (S15E05)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Eifersucht (S01E05)
Hoffnungen (S01E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
Der verlorene Sohn (S14E08)
Was nicht sein darf (S14E02)
další epizody (4)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mundtot (S13E06)
Gefrorenes Blut (S12E16)
Wohlfühl GmbH (S12E13)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Frischfleisch (S11E21)
Auge um Auge (S11E20)
Rollenspiel (S11E12)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geister (S10E36)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mord am Telefon (S10E17)
Die Hand (S10E16)
Silly - Tod im Konzert (S10E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Vom Blitz getroffen (S13E05)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Harte Hand (S09E05)
Klarer Kopf (S09E04)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzklopfen (S12E24)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heile Welt (S07E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragende Rolle (S11E41)
Die Lust zu leben (S11E27)
Übermut tut selten gut (S11E02)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bodyguard (S07E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gib frei, was du liebst! (S10E27)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mein Freund (S06E11)
Katzenfutter (S06E09)
Ehrliche Leute (S06E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S09E33)
Böse Überraschungen (S09E21)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totengräber (S05E27)
Eine glückliche Familie (S05E22)
Made in China (S05E11)
další epizody (4)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein neuer Anfang (S07E19)
Amors Pfeil (S07E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der böse Blick (S04E01)
Mord ist sein Hobby (S03E17)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Abhängigkeiten (S06E33)
Am Ende siegt die Liebe (S06E29)
další epizody (7)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Hellseher (S03E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Kurschatten (S05E34)
Leben für den Augenblick (S05E27)
Rivalitäten (S05E24)
další epizody (5)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Wagnis (S04E35)
Am Wendepunkt (S04E30)
Lieben heißt auch loslassen (S04E22)
další epizody (7)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Dunkle Geheimnisse (S03E11)
Unschuldiges Opfer (S03E01)
Alles auf eine Karte (S02E25)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Jeder ist sich selbst der Nächste (S02E10)
Gestohlenes Glück (S02E03)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky