foto

Christine Strobl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Schweinskopf al dente
2015 Der verlorene Bruder (TV film)
Nahý mezi vlky (TV film)
Under the Radar (TV film)
2013 Přežijí jen milenci
Ranhojič
2012 Rommel (TV film)
2011 Ticho na moři

TV seriály

2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)

TV pořady

1996 Tigerenten Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace