foto

Tomasz Zaród

  • nar. 1960
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ekspedycja (TV film)
Supernova
2016 Malý Jakub
Poslední rodina
2014 Bohové
2012 Dopraváci
2009 Groby
Kočičky
Popiełuszko. Wolność jest w nas
2008 Drzazgi
2007 Ranczo Wilkowyje
Rezervace
2006 Czeka na nas świat
Ja wam pokażę!
Kryminalni. misja slaska (TV film)
Palimpsest
2005 Z odzysku
2001 Angelus
2000 Tajemné výstřely

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Królik (S23E01)
2019 Miłość na zakręcie (TV seriál)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Sen mara, Bóg wiara (S03E01)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2010 Blondynka (TV seriál)
Zatrzasnąć za sobą drzwi (S01E01)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Najlepszy przyjaciel (E02)
2008 Ranczo (TV seriál)
Fakt prasowy (S03E04)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Daleko od noszy (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Święta wojna (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Vraždy a intriky (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky