foto

Jonathan Teplitzky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Churchill
2013 Koleje osudu
2011 Hořící muž
2003 Vyrovnat si účty
2000 Better Than Sex

TV seriály

2019 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
Slippery Slope: Part 2 (S03E02)
Slippery Slope: Part 1 (S03E01)
2017 Will (TV seriál)
Play the Devil (E09)
Your Houses (E08)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
A Gift for the King (S02E06)
Hide and Seek (S02E05)
The Empty Chair (S02E04)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2010 Spirited (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Hořící muž

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace