foto

Olivia Gotanègre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elle
Magellan et Mongeville (TV film)
2015 Bis
2012 Mais qui a re-tué Pamela Rose?
2007 Ce soir, je dors chez toi

TV seriály

2015 Versailles (TV seriál)
Cesta (S01E04)
Zrcadlo pro prince (S01E03)
2014 X-odus (TV seriál)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tueur présumé (S04E09)
2007 Podezření (TV seriál)
2006 Multiples, Les (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2014 Arctique, la conquête glaciale - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace