foto

Vincent Bersoulle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sous X
2012 Ahoj, Blondýnko
Nepoužitelní
2011 Nuit blanche
2010 Le Mac
2009 Associés, Les (TV film)
La Grande Vie
Okrsek 13: Ultimátum
2002 Boží zásah

TV seriály

2017 Jen jediný pohled (TV seriál)
2016 À Jamais (TV seriál)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
L'Impossible retour, suite (S01E02)
L'Impossible retour (S01E01)
2009 Pigale (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Collection Fred Vargas (TV seriál)
L'Homme à l'envers (E03)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky