foto

Allyn Ferguson

  • nar. 18.10.1924
    San Jose, California, USA
  • zem. 23.6.2010 (85 let)
    Westlake Village, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Návrat do ztracené zahrady
2000 V pravé poledne (TV film)
1998 Kamarádky na celý život (TV film)
1996 Co vidí láska (TV film)
1995 Přízraky Helen Walkerové (TV film)
1994 Když spravedlnost spí (TV film)
Trick of the Eye (TV film)
1993 Sňatek s mafií (TV film)
1992 Proti její vůli (TV film)
1991 Odvěký zákon (TV film)
Vražedné pochybnosti (TV film)
1990 The Lookalike (TV film)
1988 Dubnové ráno (TV film)
Pancho Barnes (TV film)
Žena, kterou miloval (TV film)
1987 Anděl v zeleném (TV film)
Stone Fox (TV film)
1986 Poslední dny generála Pattona (TV film)
Vánoční dárek (TV film)
1985 Korsičtí bratři (TV film)
Láska v Orient expresu (TV film)
1984 Camille (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
1981 Computercide (TV film)
Elvis and the Beauty Queen (TV film)
Peter and Paul (TV film)
Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
Terror Among Us (TV film)
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Křik nevinných (TV film)
Malý lord Fauntleroy (TV film)
Pleasure Palace (TV film)
The Gossip Columnist (TV film)
The Night the City Screamed (TV film)
1979 Lavina expres
Na západní frontě klid (TV film)
Svátost strachu (TV film)
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
Bídníci (TV film)
The Four Feathers (TV film)
1977 Captains Courageous (TV film)
Danger in Paradise (TV film)
Delta County, U.S.A. (TV film)
Muž se železnou maskou (TV film)
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1976 Christmas in Disneyland (TV film)
1975 Hrabě Monte Cristo (TV film)
1974 Ann in Blue (TV film)
Bobby Parker and Company (TV film)
Only with Married Men (TV film)
Roll, Freddy, Roll! (TV film)
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
The Legend of Earl Durand
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
Draví ptáci (TV film)
Honička (TV film)
The Bait (TV film)
The Man Without a Country (TV film)
What Are Best Friends For? (TV film)
1972 Every Man Needs One (TV film)
Get to Know Your Rabbit
Playmates (TV film)
1971 Podporujte svého pistolníka!
The Feminist and the Fuzz (TV film)
1962 Airborne
Terror at Black Falls
1961 The Devil's Hand

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 Free Country (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Big Hawaii (TV seriál)
Busting Loose (TV seriál)
Fish (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Big Eddie (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 The Funny Side (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 The Everly Brothers Show (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

TV pořady

1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace