foto

Johann Ivancits

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
1998 Tři poštovní lupiči
1993 Der Nachbar
1992 Dead Flowers
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
1986 Tatort - Alleingang (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)

TV seriály

1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky