Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

borec999 

všechny recenze uživatele

Nechápem čiernu farbu a veľmi nízke hodnotenie, ktoré tento seriál má. Mne prišiel Medicopter 117 svojou témou a prostredím zaujímavý, miestami celkom napínavý a nemal som s ním žiadny problém. Určite by som ho nespomenul, ak by sa ma niekto opýtal na moje najobľúbenejšie seriály, ale hovorím- tá prehnaná kritika mi nejde celkom do hlavy. Jemný nadpriemer a v pohode sledovateľná záležitosť. 60% ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslíte, že seriálů z lékařského prostředí máme už takhle dost? Proč živit ještě něco jako je toto? Inu, Německo. Osobně se divím, že jsme tento koncept ještě nepřevzali, třeba Éro Áro, to by byla slušná podívaná. Ale zpět k seriálu - na co že se tu dá vlastně koukat? Tedy, pokud jste neporodili/-ly dvě děti a nežehlíte zrovna prádlo, doporučuji se mlčky kochat některými vizuálními efekty (na to mají asi Němci výsadu, viz Kobra 11), pár pěknými Němkami a... to je všechno. Klišovitě opakující se epizody netřeba komentovat. Případní fanoušci - vylovte si tenhle film z odpadu, kam ho zahazuji. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jsou seriály, které si spojujete s určitým životním obdobím. Medicopter 117 je jeden ze seriálu, které se budou navždy spojovat s mým dětstvím, kdy člověk makal domů po škole, aby stihl vysílání na Nově / Primě. Oceňuju technickou stránku seriálu, a štědrou výpravu, kdy se mnohdy natáčelo na opravdu krásných místech, a i se spoustou adrenalinových kousků. Nejzapamatovatelnější je určitě díl z první série, kdy pilotka příjde po nehodě vrtulníku o nohu, to bylo opravdu hodně drsný. Jen škoda, že s odchodem Thomase a Michaela seriál ztratil na kvalitě, a nové postavy už je nedokázali plnohodně nahradit. Ono vůbec z těch původních postav moc nevydrželo, a do konce seriálu zůstala jen jedna. Každopádně žluto-červený vrtulník a hlavní hudební motiv v člověku už zůstanou :) ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto mě zaráží nízké hodnocení, rozhodně si to nezaslouží odpad. Už od svých 11 let jsem na tento seriál spěchal ze školy domů, naprosto jsem hltal každý díl. Pamatuji si, jak jsme si v družině hráli na posádku medicoptru 117 a dokonce jsem si plánoval, že až vyrostu budu pilotovat vrtulník. Je to seriál plný sympatických herců, akce a napětí i ten občasný humor tomu nechybí. Samozřejmě tento seriál nelze řadit do reálných věcí ze života, je snad všem jasné, že záchranné posádce vrtulníku nepůjde každou akci o život, a nebudou se účastnit práce policistů, jako tak v některých dílech bylo. Ovšem nejedná se o dokument, a proto nechápu názory některých z vás a snížený počet hvězd jen kvůli tomu, že takto to v reálném životě nechodí. Nevím jaký názor bych na to měl momentálně, ale ve svém dětství jsem rozhodně nekoukal na odpad, naopak jsem se díval na jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, v tě době nejlepších co jsem znal. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Každý díl stejný. Na začátku se stane nějaká nehoda, svědci zavolají tým Medicopteru 117, tým plný nesympatických herců a hereček, ze ketrých možná trochu hraje jen jejich pes nasednou do toho jejich vrtulníku a letěj je zachránit. Jasnej odpad. Dívat se 100x na to samé mě nebaví. Další ze směšných neměckých seriálů. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Nejdražší minutu seriálu viděli diváci v premiéře 9. března 1998. 60 sekund přišlo na rovný milion německých marek. Natáčelo se v Obertraunu na Dachsteinu ve výšce 2 400 metrů. Pilotka Biggi Schwerin přehlédla nelegální lanovku na materiál a musela proto provést tzv. „Quick Stop“. Zadní rotor se úplně zničil a pilotka musela nouzově přistát. Vrtulník sklouznul na lyžařský můstek a propadl se do hloubky. (patrik1177)
  • Herci si po skončení natáčení mohli jako památku ponechat záchranářské overaly spolu s bundami, které nosili při natáčení seriálu. (patrik1177)
  • 18. března 2017 byla za 1200 euro vydražena kožená pilotní bunda, kterou v seriálu nosila herečka Sabine Petzl (Biggi Schwerin). (patrik1177)

Reklama

Reklama