foto

Grzegorz Damięcki

  • nar. 15.11.1967 (52 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chłopcy z motylkami
Podatek od miłości
2017 60 kilo ničeho
Bodo
Panický záchvat
Po prostu przyjaźń
2007 Futro
2006 Jasminum
2003 Pornografie
2002 Chopin: Touha po lásce
2000 Daleko od okna
1996 Horror w Wesołych Bagniskach
1994 Oczy niebieskie
1993 Schindlerův seznam
Strašný sen
Szwadron

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
Co oči nevidí (E04)
další epizody (6)
2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
další epizody (5)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybory serca (S08E01)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Episode 1 (S02E01)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Wielkanoc '41 (S01E07)
2005 Beethoven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky