foto

Grzegorz Damiecki

  • nar. 15.11.1967 (50 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atak paniki
Bodo
Po prostu przyjazn
2007 Futro
2006 Jasminum
2003 Pornografie
2002 Chopin: Touha po lásce
2000 Daleko od okna
1996 Horror w Wesolych Bagniskach
1994 Oczy niebieskie
1993 Schindlerův seznam
Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
Szwadron

TV seriály

2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Belfer (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Bodo (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzien Sadu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
další epizody (5)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Beethoven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace