foto

Franz Stoss

  • nar. 28.5.1909
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 21.6.1995 (86 let)
    Steinbach am Attersee, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
1983 Am Ufer der Dämmerung
1982 Ein Fall von Zuneigung (TV film)
1981 Bockerer
1980 Der Gute (TV film)
Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Leutnant Gustl (TV film)
1977 Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
1973 Abenteuer eines Sommers
1972 Galgentoni (TV film)
Trubel um Trixie
1971 Falsche Gewicht, Das (TV film)
Tatort - Mordverdacht (TV film)
Theodor Kardinal Innitzer (TV film)
1970 Zug fährt Wiental (TV film)
1969 Die Enthüllung (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
Fink und Fliederbusch (TV film)
Kathi - Der Stationsweg einer österreichischen Passion (TV film)
1968 Bei Kerzenlicht (TV film)
Die Träume von Schale und Kern (TV film)
1967 Der Befehl (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Ich war Schlemihl (TV film)
1965 Himbeerpflücker, Der
Leinen aus Irland (TV film)
Radetzkymarsch (TV film)
1964 Das hab' ich von Papa gelernt
Odsouzeni k hříchu
1963 Alles gerettet (TV film)
Der Musterknabe
1962 Das haben die Mädchen gern
Deutschland - deine Sternchen
Funken in der Asche (TV film)
Leutnant Gustl (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
1961 Ein Tag im Leben von... (TV film)
1955 Um Thron und Liebe

TV seriály

1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Omer Pacha (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)

Dokumentární

1973 Der große Zauberer - Max Reinhardt (TV film)

Divadelní záznam

1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1971 Der fidele Bauer (divadelní záznam)
1970 Der Querulant (divadelní záznam)
Fall Regine Krause (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky