foto

Ulli Fessl

  • nar. 5.1.1942 (79 let)
    Linz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Elisabeth II.
2000 Přijď, sladká smrti
1991 Sibirien (TV film)
1989 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
1988 Wiener Walzer (TV film)
1982 Sophiina volba
1980 Georges Dandin (TV film)
Maria Theresia (TV film)
1976 Badeunfall, Ein (TV film)
1972 Wir sind drei (TV film)
1971 Kleider machen Leute - Leute machen Kleider (TV film)
1966 Alibi für James (TV film)
1965 Der Alpenkönig und der Menschenfeind
1964 Don Gil von den grünen Hosen (TV film)
Verschwender, Der
1963 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
1962 Valnocha, der Koch (TV film)
1951 Maria Theresia

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein Akt der Gewalt (S14E06)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Schatz des Kaisers, Der (TV seriál)
1984 Místo činu (TV seriál)
Der Mann mit den Rosen (S01E163)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Místo činu (TV seriál)
Annoncenmord (S01E66)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Filmgeschichte(n) aus Österreich (TV seriál)
G'schichten aus Wien (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Divadelní záznam

1979 George Dandin (divadelní záznam)
1973 Die Verlobung (divadelní záznam)
1972 Don Gil von den grünen Hosen (divadelní záznam)
1971 Der fidele Bauer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1969 Die große Glocke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky