foto

Fritz Eckhardt

  • nar. 3.11.1907
    Linz, Rakousko-Uhersko
  • zem. 31.12.1995 (88 let)
    Klosterneuburg, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Vídeňská špička
1992 Mord im Wald (TV film)
1987 Tatort - Der letzte Mord (TV film)
Tatort - Wunschlos tot (TV film)
1986 Tatort - Automord (TV film)
1985 Tatort - Baranskis Geschäft (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1981 Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
Tatort - Der King (TV film)
Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1978 Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1977 Erben ist menschlich (TV film)
Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
Tatort - Himmelblau mit Silberstreifen (TV film)
1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1972 Tatort - Die Samtfalle (TV film)
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
Trubel um Trixie
1971 Hochwürden drückt ein Auge zu
Tatort - Mordverdacht (TV film)
1969 Gauner, Gelder und Giraffen (TV film)
1967 Der Gürtel (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Umsonst (TV film)
1966 Minister gesucht (TV film)
1965 DM-Killer
Leinen aus Irland (TV film)
Radetzkymarsch (TV film)
1964 Der Talisman (TV film)
Ihr erster Ball (TV film)
1963 Charleys Tante
Karriere (TV film)
Minister gesucht (TV film)
Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Almost Angels
Die Rebellion (TV film)
Jux will er sich machen, Einen (TV film)
1961 Der Bettelstudent (TV film)
Der Zerrissene (TV film)
Der jüngste Tag (TV film)
Geschichten aus dem Wienerwald
Paganini (TV film)
1960 Der Vogelhändler (TV film)
Der brave Soldat Schwejk
Kamel geht durch das Nadelöhr, Das (TV film)
Verkaufte Braut, Die (TV film)
1959 Bezaubernde Arabella
Das große Messer (TV film)
Krásná lhářka
Labyrinth der Leidenschaften
Muž, který prochází zdí
Vor Himmelskörpern wird gewarnt (TV film)
1958 Ihr Bräutigam (TV film)
Jim und Jill (TV film)
So ein Millionär hat's schwer
Solang' die Sterne glüh'n
1957 Der verschwundene Graf (TV film)
Frau, die weiß, was sie will, Eine
1956 Pulverschnee nach Übersee
1955 Ja, so ist das mit der Liebe
Seine Tochter ist der Peter
Um Thron und Liebe
1954 Bruder Martin
Die letzte Brücke
1953 Ein tolles Früchtchen
Heute nacht passiert's
Ich und meine Frau
1952 Abenteuer im Schloß
Abenteuer in Wien
Seesterne
1951 Der Fünfminutenvater
Die Mitternachtsvenus
1950 Schuß durchs Fenster, Der
1949 Nichts als Zufälle
1948 Hin und her
1947 Singende Engel

TV seriály

1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Roda Roda (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Der alte Richter (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)
Schwäbische Geschichten (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1954 Das Geheimnis der Venus

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Mord im Wald (TV film)
1987 Tatort - Der letzte Mord (TV film)
1986 Tatort - Automord (TV film)
Tatort - Einer sah den Mörder (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1981 Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1978 Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1977 Erben ist menschlich (TV film)
Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
Tatort - Himmelblau mit Silberstreifen (TV film)
1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1972 Tatort - Die Samtfalle (TV film)
Trubel um Trixie
1971 Tatort - Mordverdacht (TV film)
1969 Gauner, Gelder und Giraffen (TV film)
1963 Minister gesucht (TV film)
1960 Einer von sieben (TV film)
1959 Bezaubernde Arabella
1958 Eva küßt nur Direktoren
Wenn die Bombe platzt
1957 Das Schloß in Tirol
Frau, die weiß, was sie will, Eine
1951 Durch dick und dünn

TV seriály

1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)
Schwäbische Geschichten (TV seriál)
1958 Familie Leitner (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Divadelní záznam

1996 Der Komödienstadel - Minister gesucht (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1933 Fuchs auf der Hetzjagd
Kurzschluß

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1968 Darf ich mal reinkommen? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky