foto

Michael Toost

  • nar. 15.12.1927
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 18.6.1983 (55 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1981 Bockerer
Der Schüler Gerber (TV film)
Tarabas (TV film)
1980 Vor Sonnenuntergang (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
Kleine Figur meines Vaters, Die
Leutnant Gustl (TV film)
1978 Bräute des Kurt Roidl, Die (TV film)
1976 Junge Freud, Der (TV film)
Pension Schöller (TV film)
Tatort - Annoncenmord (TV film)
1975 Der Fremde (TV film)
Totstellen (TV film)
1973 Sieger von Tambo, Der (TV film)
1972 Katzenspiel (divadelní záznam)
Strach brankáře při penaltě
Sultan zu verkaufen (TV film)
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
Geld liegt auf der Bank, Das (TV film)
Ich log die Wahrheit (TV film)
Procryl für Rosenbach (TV film)
Was weiß man denn... (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Das Geld liegt auf der Bank (divadelní záznam)
Passion eines Politikers (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
Was kam denn da ins Haus? (divadelní záznam)
Zwei aus Verona (TV film)
1968 Der Monat der fallenden Blätter (TV film)
1967 Alles zum Guten (TV film)
1966 Die venezianischen Zwillinge (divadelní záznam)
Ich war Schlemihl (TV film)
1963 Alles gerettet (TV film)
1959 Der Fall Pinedus (TV film)
Nacht vor der Premiere, Die
1954 Ewiger Walzer
1953 Die Junggesellenfalle
1952 Die Wirtin von Maria Wörth
Wienerinnen

TV seriály

1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Der alte Richter (TV seriál)
1966 Luftkreuz Südost (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky