foto

Gustl Weishappel

  • nar. 27.5.1925
    Graz, Rakousko
  • zem. 21.4.2008 (82 let)
    Gräfelfing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Das kleine Gespenst
1991 Wildfeuer
1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
Tatort - Riedmüller, Vorname Sigi (TV film)
1985 Gespinst, Das (TV film)
1983 Die Schaukel
1979 Die Farbe des Himmels (TV film)
Kirche zu verkaufen (TV film)
1978 Auf den Hund gekommen (TV film)
Auf den Hund gekommen (TV film)
1976 Tatort - Kassensturz (TV film)
1975 Der Komödienstadel - Der Bauerndiplomat (divadelní záznam)
Hahnenkampf (TV film)
1974 Kurpfuscherin, Die (TV film)
Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1973 Das Familienfest (TV film)
Die Tausenderreportage
1972 Fettaugen - Eine Idylle aus der deutschen Provinz (TV film)
Galgentoni (TV film)
1971 Die Münchner Räterepublik (TV film)
1970 Faust auf eigene Faust (TV film)
1969 Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
1968 Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Das Märchen (TV film)
Kriminalmuseum - Der Koffer (TV film)
1965 Christinas Heimreise (TV film)
1962 Bubusch (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
1961 Du holde Kunst - Szenen um Lieder von Franz Schubert (TV film)
1960 Kamel geht durch das Nadelöhr, Das (TV film)
1959 Johanna aus Lothringen (TV film)
Rommel volá Káhiru
Sommer, den man nie vergißt, Ein
Wenn das mein großer Bruder wüßte
1958 Mein Mädchen ist ein Postillion
Seksdagesløbet
1957 Der Graf von Luxemburg
Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV film)
Einmal eine grosse Dame sein
Zwischen Himmel und Meer (TV film)
1955 Der selige Christopher Bohn (TV film)

TV seriály

1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Zimmer 13 (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Host

TV pořady

1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky