foto

Bert Fortell

  • nar. 18.9.1924 (94 let)
    Baden, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Moral (divadelní záznam)
1981 Der Schüler Gerber (TV film)
Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Alles auf einen Schlag (divadelní záznam)
Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
1977 Chinesische Wunder, Das
1976 Pension Schöller (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1972 Strach brankáře při penaltě
The Salzburg Connection
1971 Ball im Savoy (TV film)
Eine unwürdige Existenz (TV film)
Operation Walküre (TV film)
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
Josefína Mutzenbacher
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Panoptikum
1966 Die verschenkten Jahre (TV film)
Finden Sie Livingstone! - Die Suche nach dem verschollenen Forscher und Missionar (TV film)
Rivonia-Prozeß, Der (TV film)
1964 Bericht von den Inseln (TV film)
Die Teepuppe (TV film)
Nebeneinander (TV film)
Show hin - Schau her (TV film)
1963 Männer am Sonntag (TV film)
1961 Der Bettelstudent (TV film)
Johnny Belinda (TV film)
1960 Am Galgen hängt die Liebe
Ein Student ging vorbei
1959 Apostelspiel, Das (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
Peripherie (TV film)
1958 Blitzmädels an die Front
Der Sündenbock von Spatzenhausen
1957 Almenrausch und Edelweiß
Das Mädchen ohne Pyjama
Gruß und Kuß vom Tegernsee
Mazurka lásky
Wetterleuchten um Maria
Zwei Bayern im Urwald
1956 Die fröhliche Wallfahrt
Gasparone
Zar und Zimmermann
1954 Schicksal am Lenkrad
1953 Die Todesarena

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
Oberinspektor Marek (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1966 Show hin - Schau her (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace