foto

Rudolf Melichar

  • nar. 22.6.1929 (90 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2006 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2005 Nový svět - vyp.
2003 Elisabeth II.
2001 Pianistka
Černá vdova
1999 Ein Herz wird wieder jung
1998 Opernball (TV film)
1995 Jeden 3. Sonntag
1992 Duett (TV film)
1991 Othello, der Mohr von Venedig (divadelní záznam)
1988 Wiener Walzer (TV film)
1984 Eine blaßblaue Frauenschrift (TV film)
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
Professor Bernhardi (divadelní záznam)
Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1979 Lebemann, Der (TV film)
Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1977 Der Bauer und der Millionär (TV film)
Liebesgeschichten und Heiratssachen (TV film)
1975 Totstellen (TV film)
Viel Lärmen um nichts (TV film)
1974 Jagdgesellschaft, Die (TV film)
1973 Unverhofft (divadelní záznam)
1971 Gestrickte Spuren (TV film)
Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
1952 In München steht ein Hofbräuhaus

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky