foto

Rudolf Melichar

  • nar. 22.6.1929 (88 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2006 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2005 Nový svět - vyp.
2003 Elisabeth II.
2001 Černá vdova
Pianistka
1999 Ein Herz wird wieder jung
1998 Opernball (TV film)
1995 Jeden 3. Sonntag
1992 Duett (TV film)
1988 Wiener Walzer (TV film)
1984 Blaßblaue Frauenschrift, Eine (TV film)
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1979 Lebemann, Der (TV film)
Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1977 Liebesgeschichten und Heiratssachen (TV film)
1975 Totstellen (TV film)
Viel Lärmen um nichts (TV film)
1974 Jagdgesellschaft, Die (TV film)
1971 Gestrickte Spuren (TV film)
Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
1952 In München steht ein Hofbräuhaus

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1991 Strauss Dynasty (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace