foto

Klaus Dittmann

  • nar. 15.8.1939 (79 let)
    Cologne, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stille Nächte (TV film)
2007 Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Dir zu Liebe (TV film)
Holgi
1997 Kalte Küsse (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
1992 Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1991 Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1987 Sturmflut (TV film)
1978 Die Faust in der Tasche
1977 Bezauberndes Fräulein (TV film)
1975 Ein deutsches Attentat (TV film)
Little Boy (TV film)
1973 Täter auf der Spur - Stellwerk 3, Dem (TV film)
1972 Eisberg der Vorsehung, Der (TV film)

TV seriály

1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace