foto

Hugo Metsers

  • nar. 12.9.1968 (50 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Capsule
2010 Sinterklaas en het pakjes mysterie
Vlees
2008 Zaslepení
2005 Castingx
Lulu
2004 Gay
2003 Egofixe
2002 Kliko's Revenge
1998 Popje
Sibiř
1996 JuJu
Naar de klote!
1995 Moje sestřička

TV seriály

2016 Toon (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Nováčkové (E04)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 't Zal je gebeuren... (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1993 Diamant (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
Uit de school geklapt (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Castingx

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace