foto

Christian Lessiak

  • nar. 30.11.1970 (48 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Marie Brand und das Mädchen im Ring
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Posedlost tancem (TV film)
2010 Saša
2006 Aufrecht stehen
2004 Sehnsucht (TV film)
Verflüchtigung

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace