foto

Michał Sobociński

  • nar. 10.8.1987 (33 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Žák
2018 Miłość jest wszystkim
2017 Konvoj
Umění milování
2015 Otec
2014 Warsaw by Night
2013 Kamčatka

TV seriály

2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Dom pełen zmian (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
Mučednické vraždy (E01)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Singielka (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Warsaw by Night

TV seriály

2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky