foto

Dariusz Krysiak

  • nar. 8.11.1960 (59 let)
    Pabianice, Lódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Orzeł. Ostatni patrol
2019 Fighter
Piłsudski
2018 Vlkodlak
2014 Karuzela
2013 Tajemnica Westerplatte
2011 Mlýn a kříž
2009 Les
2008 33 sceny z życia
Pora mroku
2007 Taxi A
2003 Král Ubu
Tělo
2002 Den cvoka
1999 Ohněm a mečem
1998 Syzyfowe prace
1996 Poznaň 56
1994 Bez slitování
Podroz na wschod

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zemsta (S09E13)
Opętanie (S09E12)
Krzywda dzieci (S09E11)
další epizody (13)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Witaminy śmierci (S08E12)
Feralna impreza (S08E11)
další epizody (13)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Mroczna tajemnica (S07E11)
další epizody (6)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Koń wart miliony (S06E12)
Przekręt (S06E11)
další epizody (26)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Krwistoczerwone róże (S03E13)
Dlaczego Romeo zginął (S03E12)
Miasto w strachu (S03E11)
další epizody (12)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Trzy sekundy (S02E12)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
další epizody (25)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Szwadron (E11)
další epizody (13)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Naznaczeni (E13)
Bomba w górę (E12)
Ślepa zemsta (E11)
další epizody (12)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
další epizody (7)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Den cvoka

TV seriály

2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Przypadkowy strzał (S08E10)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Amok (S01E12)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Učednická léta (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky