foto

Dariusz Krysiak

  • nar. 8.11.1960 (58 let)
    Pabianice, Lódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Karuzela
2013 Tajemnica Westerplatte
2011 Mlýn a kříž
2009 Les
2008 33 sceny z życia
Pora mroku
2007 Taxi A
2003 Král Ubu
Tělo
2002 Den cvoka
1999 Ohněm a mečem
1998 Syzyfowe prace
1996 Poznaň 56
1994 Bez slitování
Podroz na wschod

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Den cvoka

TV seriály

2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Učednická léta (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace