foto

Franz-Jürgen Zigelski

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
1995 Komu patří Tobias?
1988 Im Jahr der Schildkröte

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der zudringliche Patient (S03E15)
1985 Kleine Stadt, ich liebe dich (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky