foto

Ola G. Furuseth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ASTRUP - Flammen over Jølster
2018 22. července
Når jeg faller
2014 Boj sněžného pluhu s mafií

TV seriály

2019 Magnus (TV seriál)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
Helium (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Pohané (S02E02)
Obětina (S02E01)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)

Dokumentární

2009 I Nansens fotspor (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky