foto

Robert F. Phillips

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Film mých snů (TV film)
2011 Teen Spirit (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
2003 Chamtiví lháři (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Příslib smrti (TV film)
1996 Sophie & the Moonhanger (TV film)
The Siege at Ruby Ridge (TV film)

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Sources and Methods (S01E06)
End of Honor (S01E05)
French Connection (S01E02)
2017 Downward Dog (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
další epizody (10)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (10)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace