foto

Miko Zeuschner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
2011 Heimatgeschichten - Die Heidekönige (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1999 Der Hund aus der Elbe (TV film)
Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
1995 Ballade nach Mitternacht

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (E06)
Mitten ins Herz (E05)
Tödliche Ernte (E02)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Wilderer (S05E12)
Geschenkter Gaul (S05E11)
další epizody (6)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Halbsiebenschläfer (S04E05)
Die Befreiung (S04E04)
Böse Brezel (S04E03)
další epizody (4)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Teror na hřišti (S02E08)
Drzá fretka (S02E07)
Tažní ptáci (S02E06)
další epizody (4)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace