foto

John Smithson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 127 hodin
1995 Krátká romance (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1989 Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)

Dokumentární

2015 Šerpa
2006 Deep Water
2003 Pád do ticha
1999 Independent Lens (TV seriál)
1977 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace