foto

Ellen Ho

  • nar. 10.7.1988 (30 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wolf Mother
2015 Exit Strategy (TV film)
Ktown Cowboys
Na okraji pouště
2014 2 Bedroom 1 Bath
96 hodin: Zúčtování
Skrytá vada
The Gambler
2013 Chink
2008 Fiona's Script
2006 Colma: The Musical

TV seriály

2013 Fast Food Heights (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Girls (and Boys) on Film (S04E15)
Diva (S04E13)
Sadie Hawkins (S04E11)
2010 This Indie Thing (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Poslední noc v … (TV seriál)

TV pořady

2014 Bulvár (TV pořad)
2010 Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace