foto

Aleksander Machalica

  • nar. 7.2.1952 (68 let)
    Pszczyna, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Vinci
1989 Tak mě radši zabij, poldo!
1987 Hrdina roku
1985 Zaglowiec

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zniknięcie starszej pani (E12)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Rozstanie (S05E02)
Blondynka (TV seriál)
Co było, co będzie (S07E13)
Trudne wybory (S07E12)
Bracia mniejsi (S07E09)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lepsza przyszłość (S22E03)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przeznaczenie (S15E02)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
Episode 12 (S05E12)
další epizody (5)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
2013 Lekarze (TV seriál)
Więzy krwi (S02E03)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
1988 Crimen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky