foto

Helli Servi

  • nar. 29.9.1923
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 13.10.1990 (67 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Tatort - Wunschlos tot (TV film)
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
1979 Der Unbestechliche (TV film)
1978 Bräute des Kurt Roidl, Die (TV film)
Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1976 Pension Schöller (TV film)
1970 Der Satyr aus der Vorstadt (TV film)
Ein gebildeter Hausknecht (TV film)
1969 Hôtel du commerce (TV film)
Liebelei (TV film)
1968 Die Träume von Schale und Kern (TV film)
1966 Samba (TV film)
1965 ...und sowas muß um 8 ins Bett
Der eingebildete Kranke (TV film)
1964 Boeing - Boeing (TV film)
Der Talisman (TV film)
Ein schöner Herbst (TV film)
Heirate mich, Cherie
Und dann Besuch (TV film)
1963 Charleys Tante
Hotel du Commerce (TV film)
1962 Alle meine Söhne (TV film)
Das haben die Mädchen gern
Nachsaison (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
1961 Nachsaison (TV film)
Saison in Salzburg
1960 Der jüngste Tag (TV film)
1956 Wenn Poldi ins Manöver zieht
1955 Die Wirtin zur Goldenen Krone
Du bist die Richtige
Ja, so ist das mit der Liebe
Mozart
Sonnenschein und Wolkenbruch
1954 Der Färber und sein Zwillingsbruder (divadelní záznam)
1953 Die Todesarena
Drei, von denen man spricht
Du bist die Welt für mich
Fräulein Casanova
Maske in Blau
1951 Der fidele Bauer
Eva im Frack
Hochzeit im Heu
Verklungenes Wien
1950 Das Kind der Donau
Großstadtnacht
1949 Geheimnisvolle Tiefe
Liebesprobe
Mein Freund, der nicht nein sagen konnte
Vagabunden
1948 Ein Mann gehört ins Haus
Gottes Engel sind überall
Proces
1947 Das unsterbliche Antlitz
Der Hofrat Geiger
Seine einzige Liebe
1944 Die goldene Fessel
Schrammeln
1943 Die kluge Marianne
1942 Sommerliebe
1941 So gefällst Du mir
Wir bitten zum Tanz

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Das alte Hotel (TV seriál)

Dokumentární

1942 Pirsch unter Wasser

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace