foto

Mesut Akusta

  • nar. 22.2.1964 (55 let)
    Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 7. Koğuştaki Mucize
2018 Börü
Qui a tué Lady Winsley ?
2016 Memleket
2015 Kanlı Postal
2013 Gitme Baba
2012 Dağ
2011 Kardelen
2010 Kako si?
İmge
2009 Umut
2008 Kiralık Oda
2006 Cenneti beklerken
2001 Filler ve Çimen
1998 Kanal Yumuşak G
1997 Nice Yıllardan Sonra (TV film)
Yanlış Saksının Çiçeği (TV film)
1993 Yanlış Adres (TV film)

TV seriály

2020 Babil (TV seriál)
2019 Masal Çiçeği (TV seriál)
Yüzleşme (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Yıldızlar Şahidim (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Börü (TV seriál)
Her Güzel Şeyin Sonu (E06)
Mahşerin Ayak Sesleri (E05)
Mahalle (E04)
další epizody (6)
2017 Ölene Kadar (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2013 Karagül (TV seriál)
2011 Ay Tutulması (TV seriál)
2009 Ah Kalbim (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
2007 Sessiz Fırtına (TV seriál)
2006 Karagümrük Yanıyor (TV seriál)
2004 Çocuklar Ne Olacak (TV seriál)
2003 Kurşun Yarası (TV seriál)
2002 En Son Babalar Duyar (TV seriál)
Zerda (TV seriál)
2001 Benimle Evlenir Misin (TV seriál)
Güz Gülleri (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Paşa Baba Konağı (TV seriál)
1999 Çatısız Kadınlar (TV seriál)
1998 Affet Bizi Hocam (TV seriál)
1997 Kara Melek (TV seriál)
Yasemin (TV seriál)
1993 Son Söz Sevginin (TV seriál)
Şen Olasın Nuri Bey (TV seriál)

Dokumentární

2010 Divanyolu: Bir Medeniyet Rüyası

Video kompilace

1993 Bebek (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky