foto

Ronald L. Schwary

  • nar. 23.5.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1994 Poldové a zloději
1987 Baterie nejsou v ceně
1984 Příběh vojáka
1982 Tootsie
1980 Obyčejní lidé

TV seriály

1987 Četa v akci (TV seriál)
Notes from the Underground (S01E02)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

1982 Rolling Stones: Let's Spend the Night Together (koncert)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Médium (TV seriál)
A Taste of Her Own Medicine (S05E05)
2007 Médium (TV seriál)
Everything Comes to a Head (S03E22)
2006 Médium (TV seriál)
Twice Upon a Time (S02E22)
Allison Wonderland (S02E16)
2005 Médium (TV seriál)
Being Mrs. O'Leary's Cow (S01E13)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky