foto

Andrzej Szczytko

  • nar. 9.10.1955 (63 let)
    Grajewo, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ohněm a mečem
1996 Poznaň 56
1989 Żelazną ręką
1988 Powrót do Polski (TV film)
1986 Republika nadziei

TV seriály

2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Regina (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Psie serce (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2000 Duża przerwa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
Kanclerz (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1985 Republika Ostrowska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace