foto

David Reynolds

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Come Rain Come Shine (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2002 Quest, The (TV film)

TV seriály

2005 Diamond Geezer (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
The Beiderbecke Affair (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Thundercloud (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky