foto

Stephanie Sawyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Pád nebes
1999 Operation Splitsville
The Last Great Ride
1998 Princ Egyptský
1997 Eight Days a Week
Prison of Secrets (TV film)
1995 Trial by Fire (TV film)
1994 Divoká řeka
Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
Vánoční romance (TV film)

TV seriály

2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Zdání klame (S01E02)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Peklo a velká voda (S02E07)
1990 Fresh Prince (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky