foto

Keith Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Maternal Instinct (TV film)
Žena na hraně (TV film)
2015 Neuzavřená minulost (TV film)
2014 Pohřbené tajemství (TV film)
Žraločí invaze
2013 Dracano
Sink Hole (TV film)
Tajná záležitost (TV film)
2011 Ledový teror (TV film)
2009 Phantom Racer (TV film)
Útok žraloka (TV film)
2008 Umění války: Zrada
2007 Žena v utajení (TV film)
2006 Síla dopadu (TV film)
Zdánlivě mrtvá (TV film)
2005 Na svátky doma (TV film)
Zajaté srdce (TV film)
2004 Laboratoř smrti (TV film)
Nestvůra z hlubin
2003 Maximum Surge (TV film)

TV seriály

2009 K9 (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky