Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na žraloka jedině s motorovkou! Pokud víte, a trochu znalý divák vědět musí, do čeho jdete, pak nebudete zaskočeni. Prvoplánová zábava za pár šupů. Ber nebo nech ležet. Místy napětí, rudá vřídla, nohy pryč, ruka pryč, levné efekty - mizerní žraloci, ještě mizernější tsunami a protivná uječená blondýna. Ovšem likvidace ochránkyně žraloků si zaslouží minimálně hvězdu navíc.Nejhezší byla mechanická hřbetní ploutev... ()

Farchio odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden chlapec, jménem David Lister, a ten nemohl najít své místo mezi ostatními jeho druhu. Není divu - již od mala byl divnej. Jednoho dne, ho však napadlo, že uznání spolužáků a lásku své o 60let starší chůvy získá tak, že svůj potenciál nechá plně projevit a sálat z křesla režizéra. No, a tehdy se to všechno posralo ... největší pocta podobným snímkům by byla "odplivnout na špičky bot" všech zúčastněných! ... Neověřený zdroj nám potvrdil, že David byl s Petou Wilson nalezen mrtev, v karavanu, na zapadlém kalifornském pobřeží. Příčinou smrti byla vzájemná masturbace právě u výše uvedeného filmového odpadu! ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ničivá vražedná vlna popisovaná jako vodní zeď vysoká 30 metrů přirazila k pobřeží Kalifornie.“ Další žraločí film mě doslova uhranul svým originálním názvem. Zpracování však bylo podle mého očekávání velmi slabé. Obrovské logické díry, scénáristické hlouposti, špatně napsané a ještě hůř zahrané postavy, to jsou všechno kvality tohoto filmu. Také zpracování žraloků je bídné a tihle by dokonce mohli soutěžit o nejhnusnějšího žraloka ve filmu vůbec. Na druhou stranu je nutno říct, že tvůrci přišli alespoň s tsunami, která byla trochu oživením ve stojatých vodách žraločích filmů. Dále se ve filmu vyskytuje větší množství hezkých slečen v plavkách, ale bohužel jen v prvních dvaceti minutách. ()

Lada1962 

všechny recenze uživatele

Ó můj bože, kde tento film byl celý můj život... Film je naprosto příšerný a to od scénáře přes efekty až po herecké výkony. Nemůžete to srovnávat s jinými filmy, od kterých něco čekáte, na takovýhle film se podíváte s kamarády a pořádně se nasmějete (teda pokud máte IQ vyšší, než jedna blondýna z filmu) :) Takže prostě pecka a ty 2 hvězdičky, si to za ty záchvaty smíchu zaslouží ()

Richie1 

všechny recenze uživatele

To není ani béčkový film, ale něco horšího. Nesmyslný, nelogický (vlna tsunami přijde, ale už neodteče a pobřeží je stále pod vodou), příšerné efekty (žraloci jsou buď k pláči nebo k smíchu), protivná uřvaná blondýna (po nějaké době jsem si už přál, ať ji konečně žraloci sežerou). A scény s řezáním žraloků ve vodě s motorovou pilou mě fakt dostaly. Ach jo, taky musím skouknout kdejakou ptákovinu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama